Grillad pluma med grillad pak choi, citron & lime

1. Dela kålen på mitten.
2. Gnid in olivoljan på snittytorna och salta/peppra.
3. Grilla kålen på snittytan tills den får färg och blir lite mjuk.
4. Vänd kålen på grillen och grilla ytterligare lite på andra sidan.
5. Finhacka chili och rödlök.
6. Skiva vårlöken lite på snedden i tunna skivor.
7. Grilla citron och lime på snittytorna tills de får grillränder.
8. Pressa grillad citron och lime över de andra tillbehören och den grillade pluman. Strö över chili och riven lagrad ost.

Bästa tipsen när du grillar på gasolgrill:
1. Ställ in värmen olika för att kunna variera din grillning. Varmt – mellan – svalare
2. Använd färska örter som pensel för att få mer smak
3. Låt köttet vila

INGREDIENSER

1 huvud pak choi
2 msk olivolja
½ röd chili
2 st vårlökar
½ rödlök
½ limefrukt
½ citron
Lagrad ost
Salt
Peppar