Välj svenskt kött så kan du alltid känna dig nöjd

Det är inte alltid det blir som man tänkt sig när det kommer till grillning. Men väljer du svenskt kött kan du alltid känna dig nöjd med att du i alla fall gjort en sak rätt. Och behöver du tips på hur du ska lyckas med resten hittar du massor av grilltips från grillmästaren Jonas Svensson längre ner.

5 anledningar att välja svenskt kött

  1. Ett ambitiöst djurskydd
  2. Lägst antibiotikaanvändning
  3. Låg klimatpåverkan
  4. Närings- och smakrikt
  5. Minskar svinnet

Läs mer om fördelarna med att välja svenskt →

Grilltips från kocken Jonas

Recept

Recept

EN FAVORIT

med grillad pak choi, citron & lime

med stuvad grönkål

med grillad morot, sotade solrosfrön och brynt smör

med rabarbersalsa

med tomatsallad, potatiskroketter & krondillsmajonäs

med grillad skogssvamp, kryddpeppar & smörskum

med krossad potatis, betor & getost

med BBQ-bräserad rotselleri & chorizo-crisp

med salami, saltrostad mandel och rökt majo

med rabarber och fläderglaze

med knipplöksmajonnäs

med kirskålspesto & tabbouleh

med ostcréme & krispigt bröd

med färsk vitkål & senapscrème