Välj svenskt kött så kan du alltid känna dig nöjd
Det är inte alltid det blir som man tänkt sig när det kommer till grillning. Men väljer du svenskt kött kan du alltid känna dig nöjd med att du i alla fall gjort en sak rätt. Och behöver du tips på hur du ska lyckas med resten hittar du massor av grilltips från grillmästaren Jonas Svensson längre ner.
5 anledningar att välja svenskt kött
- Ett ambitiöst djurskydd
- Lägst antibiotikaanvändning
- Låg klimatpåverkan
- Närings- och smakrikt
- Minskar svinnet
Grilltips från kocken Jonas
med rabarbersalsa
med tomatsallad, potatiskroketter & krondillsmajonäs
med grillad skogssvamp, kryddpeppar & smörskum
med krossad potatis, betor & getost
med BBQ-bräserad rotselleri & chorizo-crisp
med salami, saltrostad mandel och rökt majo
med rabarber och fläderglaze
med knipplöksmajonnäs
med kirskålspesto & tabbouleh
med ostcréme & krispigt bröd
med färsk vitkål & senapscrème