Laga mat över öppen eld, och avnjuta i naturen. SweDish Pork tar avstamp i den utbredda trenden kring outdoor cooking. Till sin hjälp har vi kockarna och SM-finalisterna i utomhusmatlagning, Knútur Kristjánsson och Mattias Hemhagen. Med egenkomponerade recept inspirerar de till att fortsätta umgås och laga mat utomhus, med svenskt klimatsmart griskött i fokus. Häng med!

Häng med kockarna på utelunch

Fläsksida med grillad morot, sotade solrosfrön och brynt smör:
Se hela receptet här

Smarrig mat över öppen eld

Grillad griskind med stuvad grönkål:
Se hela receptet här

Fler tips och recept för grillen

Grilla året om!

Preppa porken

Smakkompisar: Pork & Greens

Pulled Swedish Pork på grillen

Grilla svensk porchetta

Rök din pork

Recept

Recept

EN FAVORIT

med stuvad grönkål

med grillad morot, sotade solrosfrön och brynt smör

med rabarbersalsa

med grillad pak choi, citron & lime

med nordiska smaker: äpple, lök och pepparrot, krispig fläskkorv och kålrotsmajonnäs

med havtorn, picklad kålrot och tunnbröd

med varmrökt sidfläsk, lingongrädde, brynt smör och krispigt persiljebröd

med hoisinmarinerad pork, grönsaker, udonnudlar och sojamarinerad äggula

med krispig hasselbackspotatis och bacon- och grönpepparsmör

med tre sorters ananas, färskostcrème och rödvinssås

på smörstekt brioche med dijon, ölbrässerad lök, pocherat ägg och gruyère

med fläsk, rårörda lingon, grädde och lingonpulver

i kålbuljong med ingefära, sesam, morot och sojaböna

med stekt falukorv, äpple och pepparrotscrème

med lagrad cheddar, jalapeño, tre sorters broccoli och lönnsirapstekt sidfläsk

med dijonsenapscreme, tonkatsusås och grönkålssallad

- nudelsoppa på julskinka

med karamelliserad lök, pommes och beadipp

Recept för julens alla stunder

med tomatsallad, potatiskroketter & krondillsmajonäs

med grillad skogssvamp, kryddpeppar & smörskum

med krossad potatis, betor & getost

med BBQ-bräserad rotselleri & chorizo-crisp

med salami, saltrostad mandel och rökt majo

med rabarber och fläderglaze

med knipplöksmajonnäs

med kirskålspesto & tabbouleh

med ostcréme & krispigt bröd

med färsk vitkål & senapscrème